+ 45 97 32 10 33

En rigtig dejlig solstrålehistorie

santi

Det usandsynlige kan blive muligt, når man kæmper sine kampe og tror på sine egne evner. Det usandsynlige er blevet til virkelighed for 19 årige Santi Oscar Hostrup, som starter i et trainee-forløb på 5 år hos Bestseller i Brande til august.

Det har bestemt ikke ligget i kortene for Santi, at han skulle opnå den position og få den mulighed. Santi kommer fra Aalborg, søn af en mor fra Venezuela og en far fra Danmark.  En stor del af hans opvækst i Aalborg, var han meget overladt til sig selv og allerede i 10 års alderen, blev han en del af bandemiljøet i området omkring Kennedy Arkaden. I det miljø kom han til at gå under navnet “Kongen af Aalborg”. Aalborg kommune forsøgte at anbringe ham på adskillige behandlingshjem, men Santi rømmede med det samme, for at være sammen med “vennerne” i bandemiljøet, hvor hash, kokain og extacy var hverdag og spiritus en selvfølgelighed.

Den 30. juni 2007 kørte politiet Santi fra Aalborg, til Schuberts Minde. Af en eller anden grund, faldt den 13 årige Santi hurtigt til på Schuberts Minde. Politiet regnede med, at de snart skulle køre ham til Ringkøbing igen, men sådan blev det ikke. Selv om Santi ind imellem truede med at rømme, så gjorde han det aldrig. Han faldt rigtig godt til i Ringkøbing Skole, og har i det hele taget haft et rigtigt godt forløb på behandlingshjemmet. Under opholdet har han lært sig Parkour, han har undervist i sporten, både lokalt og i Silkeborg.

Billede af Santi fra Schuberts Minde

Santi er i øjeblikket ved at færdiggøre sin HG, og er derefter klar til at starte på Bestseller. Han har aldrig arbejdet med tøj, men ser sig selv som meget modebevidst. Han følger trend udviklingen og er helt på højde med, hvad der er in og out. Uddannelsen til leder hos Bestseller, tager 5-6 år. Derefter vil han være specialist, indenfor det brand der hedder Jack & Jones Premium. Hvad det konkret fører med sig efterfølgende ved Santi ikke, men han håber på en god og lang karriere hos Bestseller. En ting ved han dog med sikkerhed, han skal rejse meget. Ophold i både Kina og Spanien, er mulige scenarier i det nye job.

Bestseller er med til at gøre en forskel for unge som Santi, der ikke startede ud med de største odds i livet. Trainee programmet ser mere på de menneskelige egenskaber, den rette indstilling og gå-på-mod end på formelle kvalifikationer. At Santi har gå-på-mod og den rette indstilling til det kommende job, er man ikke i tvivl om. Han taler om sin fremtid i Bestseller med glødende entusiasme.