+ 45 97 32 10 33

Når drøm bliver til virkelighed

En af Schuberts Mindes fodboldglade piger, har lige så længe hun kan huske, drømt om at blive professionel fodboldspiller. Hun elsker at træne på den lille fodboldbane ved Schuberts Minde.

Igennem lang tid, har hun spillet for serie 2 damer i Ringkøbing, noget hun har været rigtig glad for, men hendes ambitioner er højere end serie 2.

For nogle uger siden blev hun ganske uventet kontaktet af en talentspejder for U18 mesterrækken. Talentspejderen havde været i Hvide Sande og set en fodboldkamp, hvor hun spillede for Ringkøbing. Han var så begejstret for det han så, at han inviterede hende til træning sammen med resten af U18 mesterrækken i Varde. Hun fik endda lov til at spille angriber i en træningskamp med holdet.

Oplevelsen med U18 har ført til, at hun nu er endnu mere fokuseret på sin drøm om en landsholdsplads. Hun er så opsat på en professionel fremtid indenfor fodbold, at hun har valgt at skifte fra sin fodboldklub i Ringkøbing, til Varde Idrætsforening. Her føler hun, at hun kan komme længere. Hun går i 9 klasse på Rindum Kjærgaard Skole, og er ikke nervøs for at forsømme lektierne. De mange togture mellem Ringkøbing og Varde, vil hun nemlig bruge til lektielæsning.

Det hun har fået med sig fra sin træning med U18 er, at hun er blevet udfordret på sin teknik. Derfor vil hun bruge al sin energi på, at arbejde med sine driblinger og finter. På den måde ser hun det som realistisk, at hun en dag vil stå som højre bak eller angriber på det danske kvindelandshold.