+ 45 97 32 10 33

Vores gode venner

 

Ferry to Holland Ireland-Amsterdam hero

dfds

Når Schuberts Minde har sejlet fra Danmark til England, er vi altid blevet mødt med stor imødekommenhed af besætningen.

Derfor var vores glæde også ekstra stor, da vi blev kontaktet af chefkok Thomas Hansen. Han fortalte, at DFDS gerne ville understøtte vores arbejde med børn og unge.

DFDS tilbyder nu børn og unge oplevelsespladser og praktikpladser på deres færger. Tidligere har en gruppe af vores børn været på en spændende oplevelsestur på overfarten imellem Esbjerg og Harwich. De kunne prøve udfordringer i køkkenet, som tjenere, i maskinrummet, på broen og meget mere. Børnene holdt efterfølgende en café aften for at fortælle om alt, hvad de havde lært. Vores andre af vores børn, så med stor forventning frem til at komme på samme tur.

I april 2013 fik flere af vores børn endnu en fantastisk oplevelse med DFDS, da de stævnede ud fra Amsterdam med kurs mod Newcastle i England. På turen fik de blandt meget andet lov til at arbejde i køkkenet, med at fremstille deres egen pizza menu.

Børn og voksne herfra vil gerne udtrykke stor taknemlighed over at modtage så fine gaver og oplevelser.

BESTSELLER-2013-Press (2)

Bestseller - Jack & Jones

For snart 6-7 år siden fandt Bestseller og Schuberts Minde ud af, at vi delte en række filosofiske betragtninger. Elementer i deres og vores profil kunne mødes og være grobund for en konstruktiv dialog. Vi har mulighed for, at sende vores unge i praktik som direktør. Flere unge har allerede haft store oplevelser ved, i en uge, at befinde sig i brændpunktet i en stor dynamisk virksomhed.

Det er af stor betydning når vore unge møder forbilleder som accepterer dem og som samtidig opmuntrer dem til at hænge i og skabe sig en karriere. Det varmer når vi drager på skitur, at Bestseller forinden har designet og syet skidragter til os alle og det det er inspirerende når vi inviteres til foredrag i Brande. I 2012 gav Bestseller os en fantastisk oplevelse, da de gjorde det muligt, at invitere børnene til Hartzen. I foråret 2013 skænkede virksomheden Schuberts Minde 40.000 kr, hvilket har gjort det muligt for os, at sende børnene på sommerferie i Italien.

Vi glæder os meget over, at vi kender jer og vi er meget taknemmelige  for den støtte og inspiration i formidler til os 

_MG_4903

Michael og Hanne Aslo

En dag ringede Landbobanken til os og sagde, at de havde en kunde, der gerne ville køre os en tur i sin Ferrari. I dag er vi venner. Står vi og mangler en Ferrari eller en Rolles-Royce at køre en tur i, ved vi, hvor vi kan henvende os.

Vi har mødt de mest rare og opfindsomme mennesker, der pludselig inviterer os til London, som pludselig tænker på en af os og betænker os med en gave eller en oplevelse, vi aldrig havde troet muligt. Nogle personer der laver Classic-Car day og får den ide, at nu skal vi lave verdens længste marcipanbrød. Aslos og deres rigtigt rare venner, er med til at gøre livet positivt at leve og fuldt af oplevelser. Tak for at vi har mødt jer og tak for jeres store imødekommenhed.

COLOURBOX11369797

Anna og Jens Bonde

I mange år havde Anna og Jens en pølsevogn på Ringkøbing torv. De solgte mange pølser og hotdogs. Pølsevognen var et meget populært sted at komme, og der var tale om en driftig forretning. Efter et langt liv besluttede de at deres tjente penge skulle gå til Schuberts Minde. De oprettede således et testamente indeholdende godt 2 millioner og besluttede derefter følgende:

De børn og unge der juleaften er indskrevet på Schuberts Minde skal have indbetalt renteoverskudet på hver deres private konto, en konto de først må hæve når de fylder 25 år. For nogle af børn og unge på Schuberts Minde ender det ud med, at de som 25 årige kan gå i banken og få udbetalt omkring 25.000 til 30.000 kr.

Det er da konkret, kontant næstekærlighed. Æret være deres minde.

 

gode venner

Hans Pilgaard

En sen aftentime i Soho i London mødtes vi helt tilfældigt. Vi siger hej til hinanden og spørger: "kender vi ikke hinanden?". Vi finder hurtigt ud af, at det gør vi da og et pludseligt møde går hen og bliver til en lang snak. Vi hygger os, både børn og voksne og er enige om, at Hans er et godt menneske. Vi inviterer ham på besøg hos os i Ringkøbing og Hans kom naturligvis og talte med os alle. Idag betragter vi ham som vores gode ven.

 

Facade3_stor

Ringkøbing Landbobank

Vi oplever en stor opbaking fra vores lokale pengeinstitut. De er meget interesserede og engagerede i vores daglige liv og står vi overfor en udfordring er de altid villige til at yde os hjælp og støtte. Tak fordi i altid er der for os, når vi har brug for hjælp til arrangementer og påfund og tak for hjælpen også i de seriøse stunder.

 

10153037_618784208209022_9162567674144960142_n

Bente og Jørgen Folmann Berthelsen

Vi vidste ikke vi havde venner i bjergene ved Malaga i Spanien, men pludselig ringede Bente og Jørgen og sagde: "vi har et stort hus, her må i bo. Vi har en dejlig swimmingpool, her må i svømme. Vi har en dejlig natur, her vil vi vandre med jer". Vi tog afsted, og det blev en herlig oplevelse. Tænk så megen imødekommenhed og hjertevarme havde vi ikke regnet med. Bente og Jørgen holder flittig kontakt til os på Facebook. Vi kommer virkelig snart igen. Tak for jeres fantastiske gæstfrihed.